Wyrejestrowanie grupy, Funkcja wyrejestrowania – Sony CMT-M100 Instrukcja Obsługi

Strona 98

Advertising
background image

34

PL

Wskazówki

•

Jeżeli chcesz stworzyć grupę bez
rejestrowania w niej ścieżek, naciskaj
kilkakrotnie l lub L (albo . lub >
na pilocie) aż pojawi się

„

None

”

, po czym

naciśnij ENTER/YES na pilocie w czynności 6.
Pojawi się

„

Complete!

”

.

•

Możesz także zarejestrować ścieżki które były
nagrane przy użyciu systemu nie
rozpoznającego funkcji Grupy.

Uwagi

•

Nie jest możliwe zarejestrowanie tej samej
ścieżki w kilku grupach.

•

Jeżeli wszystkie ścieżki na MD są
zarejestrowane w grupach , po czynności 5
pojawi się

„

Assign None

”

i rejestracja ścieżek

nie jest możliwa.

•

Gdy tworzysz grupę bez rejestrowania w niej
ścieżek, musisz wprowadzić nazwę grupy.

•

Jeżeli nie wprowadzisz nazwy grupy w
czynności 5, zamiast nazwy grupy pojawi się

„

Group ** (numer grupy)

”

.

Wyrejestrowanie grupy

—

Funkcja Wyrejestrowania

Niniejsze funkcje pozwalają ci
wyrejestrować grupy po prostu przez
podanie grupy dla której chcesz wykonać
wyrejestrowanie. Ponadto możesz
wyrejestrować z grup wszystkie ścieżki na
MD jednocześnie.

Wyrejestrowanie jednej grupy

—

Funkcja Wyrejestrowania Grupy

Możesz wyrejestrować wszystkie ścieżki w
ramach danej grupy i skasować tę grupę.
(Pamiętaj jednak, że ścieżki nie zostaną
skasowane.)

1

Naciskaj kilkakrotnie FUNCTION aby
przełączyć funkcję na MD.

2

Naciskaj kilkakrotnie GROUP na
pilocie, aż wskaźnik GROUP zapali się.

3

Naciskaj kilkakrotnie GROUP SKIP na
pilocie aż pojawi się żądana grupa.

4

Naciśnij MENU/NO na pilocie aby
wyświetlić

„

Edit Menu

”

.

5

Naciskaj kilkakrotnie l lub L (albo
. lub > na pilocie) aż pojawi się

„

Gp Release?

”

, po czym naciśnij

ENTER/YES na pilocie.

Pojawi się

„

REL Gp** (numer wybranej

grupy)??

”

.

6

Naciśnij ENTER/YES na pilocie.

Pojawi się

„

Complete!

”

.

Rejestrowanie nagranych ścieżek w
nowej grupie (ciąg dalszy)

Advertising