Odwo anie ostatniego montaøu, Funkcja odwo ania, Odwołanie ostatniego montażu – Sony CMT-M100 Instrukcja Obsługi

Strona 104

Advertising
background image

40

PL

Łączenie nagranych ścieżek (ciąg
dalszy)

3

Naciskaj kilkakrotnie l lub L (albo
. lub > na pilocie) aż pojawi się

„

Combine?

”

, po czym naciśnij ENTER/

YES na pilocie.

4

Naciskaj l lub L (albo . lub
> na pilocie) aż pojawi się numer
pierwszej z dwóch ścieżek
przeznaczonych do połączenia, po
czym naciśnij ENTER/YES na pilocie.

Na przykład, aby połączyć ścieżki 1 i 4,
wybierz 4.

5

Naciskaj kilkakrotnie l lub L (albo
. lub > na pilocie) aż pojawi się
numer drugiej ścieżki przeznaczonej do
połączenia.

Numer drugiej ścieżki
do połączenia

Numer nowej
ścieżki

6

Naciśnij ENTER/YES na pilocie.

Pojawi się

„

Complete!

”

.

Uwagi

•

Gdy połączysz dwie ścieżki które są
zarejestrowane w innych grupach, druga
ścieżka zostanie przerejestrowana do grupy
zawierającej pierwszą ścieżkę. W dodatku,
jeżeli połączysz ścieżkę zarejestrowaną w
grupie ze ścieżką, która nie jest
zarejestrowana w żadnej grupie, druga ścieżka
zyska taką samą rejestrację jak pierwsza
ścieżka. Jednak kiedy funkcja Grupy jest
włączona, możesz łączyć jedynie ścieżki
wewnątrz wybranej grupy.

•

Ścieżki nagrane w różnych trybach nagrywania
(stereo, LP2, LP4 lub MONO) nie mogą być
łączone.

•

Jeżeli obie połączone ścieżki mają tytuły, tytuł
drugiej ścieżki zostanie skasowany.

Odwołanie ostatniego
montażu

—

Funkcja Odwołania

Możesz użyć tej funkcji do anulowania
ostatniego montażu i przywrócenia
zawartości MD do stanu sprzed montażu.

Pamiętaj jednak że nie możesz odwołać
montażu jeżeli wykonasz po montażu
jedną z następujących czynności:

•

Wykonasz inny montaż.

•

Naciśniesz z MD (lub MD z na pilocie) lub
ENTER/START.

•

Zaktualizujesz TOC przez wyłączenie
zestawu lub wyjęcie MD.

•

Odłączysz przewód sieciowy.

Nie możesz odwołać Funkcji Redagowania
S.F, nawet jeśli użyjesz Funkcji Odwołania.

1

Naciśnij MENU/NO na pilocie w trybie
zatrzymania aby wyświetlić

„

Edit

Menu

”

.

2

Naciskaj kilkakrotnie l lub L (albo
. lub > na pilocie) aż pojawi się

„

Undo?

”

.

„

Undo?

”

nie pojawi się jeżeli nie ma

funkcji montażu którą można anulować.

3

Naciśnij ENTER/YES na pilocie.

Pojawi się komunikat, zależnie od
ostatniego montażu.

4

Naciśnij ENTER/YES na pilocie.

Pojawi się

„

Complete!

”

.

Advertising