Sharp MX-M264N Instrukcja Obsługi

Strona 536

Advertising
background image

6-50

USTAWIENIA SYSTEMU

Treści

Lista Użytkowników

Ta funkcja służy do zapisywania, edycji i usuwania użytkowników, jeśli włączona jest funkcja autoryzacji.

Po naciśnięciu przycisku [Lista Użytkowników] pojawi się poniższy ekran.

• Przycisk [Dodaj Nowy]

Użyj tego przycisku do dodania nowego użytkownika.

• Przycisk [Usuń Wszys. Użyt.]

Ten przycisk służy do usunięcia wszystkich
zapisanych użytkowników (oprócz użytkowników
zapisanych fabrycznie). Może tego dokonać tylko
administrator.

• Usuń wszys. użytk. zarej. autom.

Usuń wszystkich użytkowników zarejestrowanych
automatycznie.

☞

Użytkownicy zarejestrowani automatycznie

(strona

6-48

)

• Lista Użytkowników

Przedstawia użytkowników zapisanych fabrycznie i
aktualnie zapisanych.W przypadku użytkowników
zarejestrowanych automatycznie przed nazwą
użytkownika pojawia się gwiazdka [*]. Można wybrać
użytkownika, aby otworzyć okno
edytowania/usuwania dla danego użytkownika.

Programowanie użytkownika

Wskaż przycisk [Dodaj Nowy] w powyższym oknie, aby otworzyć okno rejestracji. Można zapisać do 1000 użytkowników.
Więcej informacji można znaleźć w części "

Ustawienia

" (strona 6-51).

Edycja/usuwanie danych użytkownika

Aby otworzyć okno edytowania/usuwania dla danego użytkownika, można wybrać użytkownika z listy w powyższym ekranie.
Więcej informacji można znaleźć w części "

Ustawienia

" (strona 6-51).

Usuń użytkownika przyciskiem [Usuń].

Użytkownicy zapisani fabrycznie

Fabrycznie w urządzeniu są programowani następujący użytkownicy:

• Administrator: Fabrycznie programowane konto dla administratora urządzenia.
• Użytkownik: Funkcja używana w przypadku korzystania z autoryzacji sieci i bezpośredniego wprowadzania nazwy

loginu niezaprogramowanej w urządzeniu. (Funkcji tej nie można wybrać w oknie loginu użytkownika.)

• Inny Użytkownik:Funkcja używana, gdy zadanie drukowania jest wykonywane przy użyciu nieprawidłowych danych

użytkownika. (Funkcji tej nie można wybrać w oknie loginu użytkownika.)

Informacje o ustawieniach związanych z poszczególnymi użytkownikami znajdują się w poniższej tabeli.

Lista Użytkowników

Dodaj Nowy

Usuń Wszys. Użyt.

Usuń wszys. użytk. zarej. autom.

Administrator

Inny Użytkownik

Użytkownik

Name 1

*Name 2

Name 3

*Name 4

Name 5

Name 6

Name 7

ABCD

EFGH

IJKL

MNOP

QRSTU

VWXYZ

123

1

2

ABC

Szukaj Numer

Przełączenie Indeksu

Kolejn. Sortowania

Cofnij

Całe

• Kiedy aktywna jest funkcja logowania automatycznego, opcja "Usuń Wszys. Użyt." jest niedostępna.
• Nie można usunąć użytkowników zapisanych fabrycznie.

Nazwa Użytkownika

Administrator

Użytkownik

Inny Użytkownik

Nazwa Użytk. Podawana

Podczas Rejestracji -

Login

admin.

użytkownicy

Inny

Hasło

(Patrz Instrukcja instalacji)*

1

users*

1

–

Mój Folder

Główny Folder

Ustawienia Autoryzacji

Zaloguj się Lokalnie

–

Advertising
Podręcznik ten jest związany z następujących produktów: