Panasonic DMCG6EC Instrukcja Obsługi

Strona 62

Advertising
background image

62

Przygotowanie

•

W przypadku omyłkowego ustawienia języka, należy wybrać [

~

] spośród ikon menu, aby

ustawić żądany język.

•

Pozwala sprawdzić wersję oprogramowania (firmware) aparatu i obiektywu.

•

W przypadku niezamocowania obiektywu jego firmware będzie wyświetlony jako [–. –].

•

Dotknięcie [Wersja oprogram.] na ekranie wyświetlania wersji powoduje wyświetlenie
informacji o oprogramowaniu zainstalowanym w aparacie.

•

Numer folderu zostaje uaktualniony i numery plików zaczynają się od 0001.

•

Można przydzielić numer folderu od 100 do 999.
Numer folderu należy wyzerować nim osiągnie wartość 999. W takiej sytuacji zaleca się sformatowanie
karty

(P63)

po uprzednim zapisaniu danych w komputerze osobistym lub w innym miejscu.

•

Aby wyzerować numer folderu do 100 należy najpierw sformatować wbudowaną kartę, a
następnie zastosować tę funkcję.
Zostanie wyświetlony ekran zerowania dla numeru folderu. Należy wybrać [Tak], aby
wyzerować numer folderu.

•

Po wyzerowaniu ustawień trybu nagrywania poniższe ustawienia również zostaną wyzerowane.

–

Ustawienie [Rozp. twarzy]

•

Po wyzerowaniu ustawień konfiguracji/niestandardowych poniższe ustawienia również zostaną
wyzerowane.

–

Ustawienie [Strefa czas.]

–

Ustawienia opcji [Data podróży] (data wyjazdu, data powrotu, docelowe miejsce)

–

Ustawienie [Ustawianie profilu]

–

[Zarejestrowany obraz] ustaw jako kolor tła dla ekranu górnego menu

(P47)

•

Numer folderu i ustawienie zegara nie ulegają zmianie.

•

Pozbywając się aparatu, należy zawsze kasować jego ustawienia (wykonać reset), w celu
uniknięcia niepowołanego wykorzystania zapisanych w pamięci informacji osobistych.

•

Po wyzerowaniu ustawień konfiguracji/niestandardowych poniższe ustawienia również zostaną
wyzerowane.

¢ (Z wyjątkiem [LUMIX CLUB])

(P278)

[Język]

Ustaw język menu ekranowego.

[Wyśw. wersji]

—

[Zerow. numeru]

Wyzeruj numer pliku kolejnego zapisywanego zdjęcia do 0001.

[Zerowanie]

Zostają przywrócone ustawienia domyślne nagrywania lub
konfiguracji/niestandardowe.

[Zresetuj ust Wi-Fi]

Przywraca wszystkie ustawienia w opcji [Wi-Fi] do domyślnych
ustawień fabrycznych.

¢

Advertising