P272 – Panasonic DMCG6EC Instrukcja Obsługi

Strona 272

Advertising
background image

272

Wi-Fi/NFC

∫

Sposoby wyszukiwania obrazów, które chcesz przesłać

•

Niektóre obrazy mogą nie być odtwarzane lub przesyłane, w zależności od urządzenia.

•

Informacje na temat odtwarzania obrazów znajdują się w instrukcji obsługi Twojego urządzenia
docelowego.

•

Informacje na temat przesyłania obrazów można znaleźć w rozdziale

P286

.

Aby przejść do początku poszczególnych menu, kliknij następujące odnośniki.

Przy wysyłaniu obrazów do [Usługa synchr. w chmurze]

JPEG

RAW

MP4

AVCHD

3D

Przesyłanie obrazu za każdym razem,
kiedy zostanie nagrany
([Wysyłanie obrazów podczas ich
rejestrow.])

±

—

—

—

±

Przesyłanie wybranych obrazów
([Wysyłanie obrazów zapisanych w
aparacie])

±

—

±

—

±

Przygotowanie:

Aby wysłać zdjęcie do folderu Cloud, musisz zarejestrować się w “LUMIX CLUB”

(P274)

i

skonfigurować ustawienia synchronizacji Cloud Sync.

Przesyłanie obrazu za każdym razem, kiedy zostanie nagrany ([Wysyłanie obrazów

podczas ich rejestrow.])

P273

Przesyłanie wybranych obrazów ([Wysyłanie obrazów zapisanych w aparacie])

P273

∫

Obrazy wysłane do folderu Cloud przy użyciu [Usługa synchr. w chmurze]
(stan na kwiecień 2013)

Aby przesyłać obrazy do folderu Cloud, wymagane jest ustawienie synchronizacji Cloud
Sync. Przeprowadź konfigurację ustawień na komputerze przy pomocy
“PHOTOfunSTUDIO” lub na smartfonie/tablecie przy pomocy “Image App”.
•

Jeśli jako miejsce docelowe obrazów ustawisz [Usługa synchr. w chmurze], przesyłane
obrazy będą tymczasowo zapisywane w folderze Cloud, i można je będzie synchronizować
przy pomocy komputera PC lub smartfona/tabletu.

•

Obrazy przesłane do folderu Cloud są przechowywane przez 30 dni (maks. 1000 obrazów).
Po 30 dniach od przesłania obrazy są automatycznie kasowane. Ponadto, jeśli liczba
przechowywanych obrazów przekroczy 1000, niektóre z obrazów mogą zostać usunięte
przed upływem 30 dni, w zależności od ustawień [Limit chmury]

(P287)

.

•

Po przesłaniu obrazów z folderu Cloud do wszystkich określonych urządzeń, obrazy mogą
zostać skasowane z folderu Cloud przed upływem 30 dni.

Advertising