Konica Minolta bizhub PRO 950 Instrukcja Obsługi

Strona 215

Advertising
background image

bizhub PRO 950 (Version 2)

7-11

Ustawienia Narzędzi Sieciowych

7

8

Kasuj licznik.

–

Kliknąć pole (a) wyboru, aby wybrać dane konta dostępu licznika, który ma zostać usunięty. Jeśli
wszystkie dane mają zostać wyzerowane, kliknąć [Select All].

–

Kliknąć pole wyboru (białe kółko) przy "Delete (Except for Another user count)".

–

Kliknąć [Apply].

Wyświetlone zostanie okno Potwierdzenia usunięcia.

–

Aby natychmiast usunąć dane, należy kliknąć [Apply].

Wyświetlony zostanie komunikat "Setting was deleted".

–

Kliknąć [Back], aby powrócić do Listy danych konta dostępu lub dowolny element menu, aby
przejść do żądanego okna.

Advertising